Training & Coaching

Ons nieuwe aanbod workshops en leiderschapsprogramma's in samenwerking met Ictus, Teamontwikkeling & Persoonlijke groei.

In onze trainingsprogramma’s en coachtrajecten komt een breed scala aan bod en overal koppelen we actie aan. Want alleen erover praten, is niet voldoende. Als je een verandering wilt, dan moet je de verandering zijn! En dit is waar onze programma’s medewerkers en teams persoonlijk en professioneel laten groeien.

Aanbod workshops en Managementprogramma's

1-daagse Workshop

Hoeveel personen kunnen er deelnemen?

De Workshop is geschikt voor groepen (tot 12 personen), maar is ook individueel te boeken. Afhankelijk van het aantal deelnemers zetten wij 1 of 2 trainers/coaches in.

Wat is er mogelijk qua locaties?

Dit kan uiteraard op jullie eigen locatie. Wil je even in een totaal andere omgeving zijn dan kunnen wij ook een leuke locatie regelen. Tevens hebben wij de beschikking over een prachtig zeiljacht genaamd LUNA welke met schipper is in te zetten voor een bijzondere dag.

Is de lunch inbegrepen?

Ja, lunch is inbegrepen net als koffie en thee gedurende de dag.

Misschien ken je het boek van Patrick Lencioni waarin hij de kern van samenwerking binnen teams blootlegt. Deze workshop/teamdag is hierop gebaseerd.

We gaan een dag aan de slag met focus op resultaten, vertrouwen en verantwoordelijkheid binnen teams. We kijken naar de manier waarop er met conflicten wordt omgegaan en of het individuele of gezamenlijke resultaat de boventoon voert.

Het is fijn om te sparren over deze onderwerpen maar als je doet wat je altijd al deed dan blijf je krijgen wat je altijd al kreeg.  Daarom gaan we heel praktisch aan de slag en maken we afspraken voor de toekomst.

 

Deze workshop is ook als waardevolle teamdag in te zetten. Mogelijk zelfs op een prachtig zeiljacht.
Bel gerust voor meer informatie.

Management programma

Wat is een Managementprogramma?

Ons Managementprogramma is een intensief en uitgebreid ont-wikkeltraject voor Management Teams.

Het stuurt op persoonlijk leiderschap, persoonlijke verantwoordelijkheid en persoonlijke regie.

Het is een programma waarin teams de tijd krijgen en de gelegenheid pakken om zich, op persoonlijk- en teamniveau, opnieuw met bestaande keuzes te verbinden of deze te transformeren. Om aan die keuzes acties te koppelen waardoor er écht andere resultaten ontstaan.

Voor wie is dit programma?

Het programma is geschikt voor mensen die bereid zijn naar zichzelf te kijken als medeveroorzaker van omstandigheden. Ze willen zichzelf en/of hun team ont-wikkelen en hebben een bepaalde mate van psychische draagkracht.

Zijn de trainingsdagen aaneengesloten?

De tijdsinvestering voor dit complete programma is circa 33 uur, verspreid over 6 maanden. Tussen de off-site dagen door gebeurt er een heleboel. Deelnemers  gaan het programma samen in en genieten samen van de mooie en de minder mooie dingen die ze samen en individueel tegenkomen. Ja, ook minder mooie dingen horen erbij;  zonder wrijving geen glans!

Wat is de maximale groepsgrootte?

Het leiderschapsprogramma is geschikt voor groepen tot 12 personen, maar is ook individueel te boeken. Afhankelijk van het aantal deelnemers zetten wij 1 of 2 trainers/coaches in.

Niet op de hei, maar de Friese meren op het prachtige zeiljacht 'LUNA'

 

We hebben diverse interessante thema's waaruit gekozen kan worden, bijvoorbeeld;

  • Kernkwadranten & waarden
  • Positieve communicatie
  • Gedragsstijlen DISC
  • De vijf frustraties van teamwork
  • Mail & Agenda management

 

Vanzelfsprekend maken we voor ieder Managementteam maatwerk. Bel ons voor een gesprek, we denken graag mee!


Het Managementprogramma is te boeken in combinatie met zeiljacht LUNA als onderdeel van het totale programma, of als training locatie. Juist met de inzet van dit zeiljacht, bieden wij de unieke mogelijkheid om het optimale uit het Managementprogramma te halen!

samenwerking met Ictus, Teamontwikkeling & Persoonlijke groei en Sail Friesland