FAQ | veel gestelde vragen

bij projectondersteuning en organisatie van evenementen

Voor welke projecten kan ik je inhuren?

Met name overheidsprogramma’s, maar ook binnen de GGZ (zorg algemeen) en gedeeltelijk commercieel. Ik ondersteun met name op het proces en breng inhoud bij elkaar, waardoor ik heel breed in projecten ingezet kan worden.

Waar bestaat de ondersteuning van Blue Project and Event Support uit?

Ik bied een totaalpakket van ondersteuning aan zoals afspraken maken bijeenkomsten en vergaderingen organiseren en vergaderingen inhoudelijk voorbereiden. Ik heb ook een signaalfunctie waarbij ik de agenda beheer, maar ook vanuit de vergadering acties en besluiten bewaak, waardoor ik zelfstandig en pro-actief taken oppak. Omdat ik een sterke focus op het proces heb, maak ik me het werk snel eigen en ken binnen no time de organisatiestructuur. Ik werk volgens een eigen format welke ik in elke organisatie goed in kan zetten.

Vanuit welke locatie werk je?

Voor vergaderingen ben ik op locatie aanwezig, maar voor de rest werk ik hybride. Doordat ik heel zelfstandig werk en volgens een vast format heb ik aan een half woord genoeg. Op afstand schakel ik snel en facilitair dusdanig dat je geen omkijken meer hebt naar alle administratieve taken die horen bij het project of programma. Tevens kan je er op vertrouwen dat alle taken nauwkeurig worden uitgevoerd. Dit geeft rust zodat de projectleiders en projectmanagers de volledige focus kunnen hebben op het uitvoeren van het project of programma.

Hoe ziet de ondersteuning van een event eruit?

Je kan mij inhuren voor de organisatie van een deel van het evenement of het evenement geheel dat is net welke inzet de betreffende organisatie nodig heeft. Bijvoorbeeld een teambuildingevent, teamuitje, workshop, coachingstraject, managementtrainingen of groter evenement zoals een congres met een bepaalt thema. Ik werk hierbij ook weer volgens een vast format en draaiboek.